Over ons

Allereerst heten wij je van harte welkom op Centrumcarpediem.nl. Jij wilt ongetwijfeld meer van ons weten, want anders had je deze pagina niet bezocht. Wij zijn een lokaal pijnbestrijdingscentrum in Nederland. Onze praktijk bevindt zich onder de rook van Amsterdam. Wij krijgen veel mensen vanuit de hoofdstad van Nederland over de vloer, maar ook mensen uit de rest van het land weten de weg naar ons pijnbestrijdingscentrum steeds beter te vinden. Hoe dit komt? Omdat wij de afgelopen jaren bijzonder succesvol geweest zijn in pijnbestrijding.

Dit komt ten eerste door ons pijnmanagement. Wij hebben namelijk verschillende manieren om chronische pijn te bestrijden. Aan chirurgische ingrepen branden wij onze handen niet, behalve dan laser-chirurgie. Wij richten ons voornamelijk tot niet-chirurgische pijnbestrijdingsbehandelingen. Voordat wij overgaan tot een behandeling, stellen wij altijd eerst een diagnose. Hiervoor hebben wij verschillende procedures. Door deze procedures slagen wij er vrijwel altijd in om de oorzaak van de pijnklachten te achterhalen en kunnen wij een gepaste behandeling starten. Verder bieden wij wat behandeling betreft ook nog de mogelijkheid aan tot acupunctuur, stamceltherapie en ruggenmergsimulatie. Kortom: wij kunnen jouw chronische pijn op veel verschillende manieren bestrijden.

Omdat nog lang niet iedereen bekend is met pijnbestrijdingsmanagement, tref je op deze site ook nog de nodige artikelen over dit onderwerp aan. Op deze manier willen wij jou een zo compleet mogelijk beeld geven. Hierdoor weet jij, mocht je aan de behandeling beginnen, wat er komen gaat. De artikelen zijn geschreven door verschillende medewerkers van ons pijnbestrijdingscentrum. Zij hebben dagelijks te maken met mensen met chronische pijn, waardoor zij weten wat er van hen verwacht wordt. Door onze jarenlange ervaringen kunnen wij jou vast en zeker ook van dienst zijn. Helaas is het niet altijd mogelijk chronische pijn te verhelpen, maar wij garanderen jou dat wij de pijn in ieder geval kunnen onderdrukken. Hierdoor heb jij er minder last van en kun je weer meer gaan ondernemen.