Diensten

Heb jij chronische pijn? Dan heb je vast en zeker al van alles geprobeerd om van deze pijn af te komen. Zo heb je ongetwijfeld al een sloot medicijnen geslikt. Indien de pijn nog steeds aanwezig is, heeft dit dus geen enkele zin. Daarnaast ben je vast en zeker ook al meerdere keren naar de dokter en de fysiotherapeut geweest. Zij hadden waarschijnlijk ook geen idee waar jouw pijnklachten vandaan kwamen. In dat geval zit jij met de handen in het haar. Jij wilt namelijk het liefst zo snel mogelijk van de pijn afkomen. Chronische pijn is echter niet te verhelpen. Er zijn echter wel genoeg mogelijkheden om de pijn te onderdrukken. Wij kunnen jou met onderstaande diensten de helpende hand bieden.

Niet-chirurgische pijnbestrijdingsbehandelingen
Indien dokters niet weten waar het probleem zit, bestaat de kans dat jij op de operatietafel terechtkomt. Het is dan echter maar de vraag of je ook daadwerkelijk verlost wordt van de pijn. Waarschijnlijk niet. Je schiet er dus niet veel mee op, maar krijgt wel een dikke rekening. Iets waar jij niet op zit te wachten. Wij kunnen chronische pijn ook zonder chirurgische ingrepen te lijf gaan. Niet-chirurgische pijnbestrijdingsbehandelingen behoren namelijk tot onze diensten. Wij bestrijden jouw pijn met allerlei verschillende methodes, waardoor jij in staat bent de pijn te onderdrukken.

Diagnostische procedures
Worstel jij al lange tijd met chronische pijn? Dan kan het erg frustrerend zijn wanneer je niet weet waar dit vandaan komt. Wil jij eindelijk wel eens weten waar het probleem nu eigenlijk zit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende diagnostische procedures om de oorzaak van chronische pijn te achterhalen. Door deze procedures toe te passen, weten wij precies wat er speelt. Hierop kunnen wij onze behandeling vervolgens weer aanpassen.

Laser-chirurgie
Wil jij binnen de kortste keren verlost zijn van chronische pijn? Dan bieden wij ook nog de mogelijkheid tot laser-chirurgie. Hierbij maken wij gebruik van een laser om de pijn in de spieren, gewrichten of pezen te bestrijden. Bestrijding met een laser is vaak effectief, omdat de laserstraal recht op het pijnpunt gericht kan worden. Voordat jij voor laser-chirurgie kunt kiezen, moeten we uiteraard wel eerst weten waar de pijn zit. Een diagnose is daarom ook een logische eerste stap.