WIE, WAT & HOE?

Mijn naam is Marjan Strijker en ik woon met mijn gezin in Steggerda, een mooi dorpje op de rand van Friesland, Drenthe en Overijssel.

Na een agogische opleiding ben ik in 1987 begonnen met een studie aan de lerarenopleiding te Leeuwarden. In 1994 ben ik afgestudeerd als docent gezondheidskunde/verzorging.Na een aantal jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, ben ik na een uitstapje in de kinderopvang terecht gekomen bij een Friese Thuiszorgorganisatie op de afdeling Voorlichting & Preventie. In de avonduren geef ik met veel plezier regelmatig cursussen op het gebied van spanningen, hyperventilatie en fibromyalgie. Sinds 1 augustus 2008 werk ik als Ambulant Begeleider in het voortgezet onderwijs in de regio Flevoland.

Vanaf februari 2002 houd ik me onder meer bezig met APS therapie. Ik vind het fijn om ook andere mensen te helpen een stuk levensplezier terug te krijgen door deze succesvolle therapie. Ik voer mijn praktijk aan huis. Wonen en werken onder 1 dak is voor mij een prettige en practische combinatie.

Getraind door Stivoro om 'stoppen-met-roken' trainingen te geven, heeft het onderwerp stoppen met roken mij altijd geboeid. Rokers kunnen in een of meerdere sessies van het roken af zijn door middel van laserbehandelingen.. Kijk u eens op www.stoppunt.nl voor informatie over lasertherapie. Lasertherapie is ook bijzonder effectief wanneer u wilt afvallen of uw gewicht wilt beheersen. Informeer naar de mogelijkheden in mijn praktijk.

September 2005 ben ik begonnen met de NGS - VOS opleiding SPORTMASSAGE/VERZORGING. Sinds juni 2006 ben ik volledig gediplomeerd. Daarnaast organiseer ik met ingang van 2006 korte instructiecursussen Nordic Walking. Ik ben gecertificeerd NIFB instructor. Ook voor teambuildingsactiviteiten en proeflessen rondom Nordic Walking kunt u bij mij terecht.

Eind 2007 ben ik gestart met de opleiding tot cranio sacraal therapeut. Kijkt u voor meer informatie daarover op www.upledger.nl.