NORDIC WALKING - lesrooster voor cursussen rond Wolvega/Noordwolde/Steenwijk]

De lessen worden in principe gegeven in Steggerda. Startplaats is op de Nieuwe Bovenweg 10 (waar ook mijn woning/praktijk is gevestigd). Cursussen op andere locaties is mogelijk op aanvraag. Tijdens de cursus wordt er gewandeld in de omgeving van Steggerda, maar ook in De Eese.
Er bestaat de mogelijkheid om op de door u gewenste locatie een cursus te geven. Indien u dit wenst, kunt u contact met mij opnemen.

PROEFLES - 90 minuten (€ 10,00)
Tijdens deze les krijgt u een algemeen overzicht van de techniek.
€ 10,00 per persoon, inclusief het gebruik van de stokken.

BASISCURSUSSEN - 6 x 90 minuten (€ 70,00)
Tijdens de TECHNIEKCURSUS wordt u de basistechnieken aangeboden in een lessenpakket van zes lessen van telkens 90 minuten. Deze lessen zijn leuke work-outs waarin alle aspecten van uw fysieke conditie worden gestimuleerd en waarin u stapsgewijze meer bedrevenheid krijgt in de Nordic Walking techniek.

Het gebruik stokken is bij de prijs inbegrepen.
Er wordt getraind in groepen van maximaal 12 personen. Zo is er voldoende gelegenheid om aan iedereen voldoende aandacht te besteden. Ik maak gebruik van video opnames, zodat u uw eigen wijze van lopen goed kunt terugzien en beoordelen.
Mocht u beslist niet kunnen op onderstaande data, neemt u dan gerust contact met mij op. We kunnen dan kijken naar een andere oplossing.

CURSUSPROGRAMMA 2009

LOOPGROEP: IEDERE 1E ZATERDAG VAN DE MAAND VAN 9.30 - 11.00 UUR: Voor iedereen die de cursus heeft gevolgd!
Opgeven voor een cursus kan via telefoon of e-mail: 0561 616 728, mobiel 06 29 30 68 30 of info@centrumcarpediem.nl