LASERTHERAPIE & OORACUPUNCTUUR - ANTI-ROOKBEHANDELING EN AFSLANKEN

ROKEN

Verslaving
Roken is voor een groot gedeelte een psychische verslaving. Lichamelijk gezien zorgt de stof nicotine voor de aanmaak van lichaamseigen endorfine. Deze endorfine is een zwaar verslavende stof. Wanneer het endorfinegehalte gaat zakken, reageert uw lichaam onmiddellijk met signalen om dit tekort weer te compenseren. U voelt heel duidelijk de behoefte aan een nieuwe sigaret en u belandt (weer) in de vicieuze cirkel van verslaving.

Stoppen met roken? Ja!
U wilt echt stoppen met roken, maar u weet of verwacht dat het heel moeilijk lukt op eigen kracht. De lasertherapie is daarbij een goed hulpmiddel, zeker in combinatie met een aantal begeleidingsconsulten. De soft lasertherapie biedt u hulp bij zowel uw geestelijke als lichamelijke verslaving. Ik onderscheid mij van vele andere lasertherapeuten door middel van mijn methodiek. Stoppen met roken lukt niet voor iedereen in 1 keer; daarom ben ik ervan overtuigd dat deskundige, langerdurende begeleiding meer effect heeft, zeker op de lange termijn.

Door middel van het verwarmen van meridiaanpunten (uiteinden van energiebanen) in de oren, op handen/armen, hoofd en voeten met de laserpen, neutraliseren we de verslavende werking van nicotine. De behoefte aan roken neemt sterk af. Uw sigaret smaakt niet meer zoals u gewend was. De lichamelijke behoefte aan nicotine verdwijnt en tegelijkertijd worden de ontwenningsverschijnselen tot een minimum beperkt. De lasertherapie heeft dus een meervoudige werking.  

Een (gezonde) bijkomstigheid is dat uw lichaam ook van andere giftige stoffen gezuiverd wordt. Veel drinken is daarbij van belang.

De bekende ontwenningsverschijnselen (prikkelbaarheid, stress, gewichtstoename) blijven door onze methode tot een minimum beperkt. Daarnaast wordt door de laserbehandeling de stofwisseling gestimuleerd, waardoor gewichtstoename beperkt blijft of voorkomen wordt. 

In de eerste weken zal uw lichaam zich aanpassen aan de nieuwe situatie. U krijgt meer lucht, uw conditie verbetert, u voelt zich fitter, etc. De behandeling is volledig pijnloos en na afloop voelt u zich compleet ontspannen. Het lichamelijke zuiveringsproces duurt ongeveer 2 weken waarna u fysiek volledig onafhankelijk bent van uw sigaret. Behandeling van een aantal zogenaamde psychische punten en de juiste begeleiding maken u sterk genoeg om ook de laatste stap in het proces zelf te zetten. Doorzettingsvermogen, een goede motivatie en steun vanuit uw omgeving zijn van groot belang om een gestopte roker te blijven.

Stoppen met roken met behulp van laserbehandelingen in combinatie met een aantal begeleidingsgesprekken geeft u goede kans van slagen. Wanneer u start met lasertherapie spreekt u met mij vooraf een moment af waarop u uw laatste sigaret rookt: uw  eerste (eigen) stap naar rookontwenning!

Aanpak                                                                                                                                                                                      
U kunt bij mij terecht voor 2 verschillende behandelwijzen:

1.    Snel Stop - kosten € 95 - ACHMEA HEALTH VERZEKERDEN BETALEN SLECHTS € 40!

2.    Stop Solide - 5 behandeling voor € 199,50 - STOPPEN MET ROKEN ZOALS U DAT WILT!

' Snel Stop ' is in principe een éénmalige behandelmethode, waarbij de mogelijkheid bestaat om binnen 3 maanden een nabehandeling te ondergaan. De kosten bedragen  € 95,00.  U ontvangt van ons een informatiepakket, een waardebon voor een gratis behandeling, een zakje laurierdrop en een niet-roken sticker. Stoppunt Lasertherapie beveelt, in verband met een snelle afvoer en opbouw van uw lichaam, een aantal producten aan. Dit is uiteraard uw eigen keuze.

' Stop Solide' omvat 4 behandelingen die u binnen een half jaar naar eigen behoefte kunt indelen. Per behandeling worden de voor u specifieke punten met extra zorg behandeld, zodat elke behandeling precies past bij wat u nodig heeft. We houden hierbij uiteraard rekening met eventuele klachten die opspelen. De kosten bedragen € 199,50. U ontvangt van ons gratis ter waarde van minimaal € 40,00  een pakket met informatie, een cd met ontspanningsoefeningen, voedingssupplementen, een drainagemiddel, een niet-roken sticker, een zakje laurierdrop en een waardebon voor een gratis nabehandeling binnen 6 maanden.

Ik ben gecertificeerd lasertherapeut en aangesloten bij Stoppunt Lasertherapie ( www.stoppunt.nl ) Bovendien ben ik opgeleid door Stivoro voor het begeleiden van mensen die willen stoppen met roken.

GEWICHTSBEHEERSING MET LASERTHERAPIE & OORACUPUNCTUUR

Op dezelfde principes gebaseerd als de behandeling voor stoppen met roken, maar nét even anders is de behandeling voor gewichtsbeheersing.

Het verminderen van het lichaamsgewicht kan soms pure noodzaak zijn, omdat er gezondheidsklachten ontstaan. Soms is het ook een kwestie van een paar kilo's om lichamelijk en geestelijk lekkerder in uw vel te zitten.

Laserbehandelingen voor gewichtsbeheersing bieden u de mogelijkheid om iets aan uw gewicht te doen! De behandeling van specifieke punten in het oor en op het lichaam maakt dat u op een simpele manier gewicht verliest, zonder dat het u veel moeite kost. Het 'hongergevoel' wordt gereduceerd; u krijgt minder trek in bijvoorbeeld tussendoortjes. Naast een aantal punten met betrekking tot uw lichamelijk functioneren, behandel ik ook een aantal 'psychische' punten om het voor u allemaal wat gemakkelijker te maken.

Indien u wilt kunt u lasertherapie combineren met een dieet.

U kunt zich in mijn praktijk iedere keer wegen, waarbij het juist gaat om de verhouding vet ten opzichte van de rest. Ook uw tailleomvang is een goede graadmeter.

Ik adviseer om de eerste maand iedere week een behandeling te ondergaan. Daarna kunt u - als uw dat wilt - de behandeling afbouwen totdat u uw gewenste gewicht heeft bereikt. Ik kan u daarbij nuttige voedingssupplementen adviseren, maar dit is uiteraard uw eigen keuze. De eerste behandeling ontvangt u van mij een informatiepakket, een aantal handige folders, een halve literfles bronwater en een doosje thee.